Hovenierswerkzaamheden

Wil jij ook genieten van een mooi aangelegde en onderhouden tuin? Een tuin waar je geen omkijken meer naar hebt en die het hele jaar mooi is? Heb je een nieuw huis gekocht en/of geen tijd, zin of kennis om een tuin aan te leggen of onderhouden? Laat jouw tuin met liefde aanleggen en onderhouden door Jeedebeé Boom & Groen. 

Tuinrealisatie

Het aanleggen van een tuin is niet een klusje dat eventjes geklaard wordt. Een huis wordt immers ook niet gebouwd zonder ontwerp. Zo is dat ook met een tuin.

Misschien heb je al een bepaalde stijl in gedachte, of wil je advies wat er mogelijk is met jouw tuin. Een ontwerp geeft ons houvast bij de aanleg en voorkomt verrassingen achteraf.

Het echte werk kan beginnen: het aanleggen van de tuin. Stap voor stap gaan we voor je aan de slag en laten we jouw nieuwe droomtuin ontstaan.

Tuin aanleg

Jouw tuin is gerealiseerd en je geniet vast en zeker volop van alle kleuren en geuren. Om te blijven genieten van deze kleuren en geuren is onderhoud van uw tuin wel erg belangrijk. Daar helpen wij u graag een handje bij!

We kunnen voor jou bijvoorbeeld de jaarlijks winter- of voorjaarsbeurt verzorgen of regelmatig op afgesproken momenten langskomen voor het onderhouden van de tuin.

Leveren van bomen en beplanting

Gaat u zelf aan de slag in de tuin, maar weet u niet waar u de beplanting vandaan moet halen? Wij leveren ook bomen en beplanting bij u. Wij hebben relaties met diverse kwekerijen en leveranciers. Waardoor wij u van een goede kwaliteit bomen en beplanting kunnen voorzien.